Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Топ онион


 • 19/03/2022 в 02:15 ТС   Esonowes (Поддержка)
  27 сделок
  773 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 19/03/2022 в 07:20 Yhahit
  2 сделок
  92 лайк
  Защо Украйна иска от Запада военни самолети?

  Има и забавяне в производството на Ф-16, което означава, че страните, които евентуално ще се лишат от своите изтребители МиГ для и Су ще трябва да чакат известно време, за да запълнят com липсите. Той отхвърли твърденията, че Полша може да допусне украински военни самолети на свои летища.

  А руснаците изстреляха между осем и дванайсет ракети по летище в Западна Украйна. Защо бойните самолети ДА НЕ СА ОТ САЩ? Трябва да бъдат дислоцирани някъде на земята.

  Обаче около това предложение има много неясни неща и Полша в публичните си изяви съвсем не е ентусиазирана, главно защото Русия предупреди, че Москва ще възприеме подкрепата за ВВС на Украйна като намеса в конфликта и този, който оказва. Снимка: бгнес/ЕРА факти публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. И това е просто част от стратегията да бъде премахната възможността от разполагане на тези самолети каза републиканецът com от Флорида. Официалните коментари от нато и членката на ЕС Полша само потвърждават, че преговорите по темата продължават. Новини » Мнения » Защо Украйна иска от Запада военни самолети?

 • 19/03/2022 в 17:30 Oqyhe
  OQ
  18 сделок
  58 лайк
  самолети на Украйна. Не е ясно също дали Украйна ще е в състояние да ги съхранява и обслужва в продължителен период от време предвид военните действия на нейна територия. Военновъздушните сили на Украйна използват съветските изтребители МиГ-29 и Су, за да бранят своето небе и територия от започналото на 24 февруари военно нашествие на Русия и призовават за още самолети, за да могат да продължат дългосрочно мисията. Думите на Русия може да бъдат смятани за по-общо предупреждение да не се оказва помощ на украинските ВВС. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън каза, че Вашингтон е дал "зелена светлина" на идеята и понастоящем много, много активно обсъжда предложението, съгласно което съседната на Украйна Полша ще достави на Киев няколко изтребителя съветско производство, като в замяна получи. Сенаторът Марко Рубио обобщи ситуацията с думите: "Има усложнения покрай това. Обаче полската реакция е сдържана.
  ᐉ Новини
 • 20/03/2022 в 03:40 Ujuzad
  17 сделок
  34 лайк
  През уикенда в частен видео разговор с американски законодатели украинският президент Володимир Зеленски отправи отчаяна молба към САЩ да помогнат на Киев с още бойни самолети за борбата му с руската инвазия и запазването на контрол върху въздушното му пространство. Произвежданите в САЩ Ф-16 са основата на ВВС на Полша, която сега модернизира въоръжените си сили. Не е толкова лесно те да бъдат предадени. Въпреки подкрепата си за борбата на Украйна Варшава е изправена пред ключово и трудно решение дали да предостави свои самолети на Украйна. А това може да означава започване на военни действия.
 • 20/03/2022 в 04:41 Ycahoqy
  14 сделок
  34 лайк
  Другият въпрос би бил как да бъдат изпратени самолетите в Украйна. Същевременно Полша подкрепя Украйна както политически, така и нейната териториална цялост и суверенитет, а също и в хуманитарно отношение, като отваря границите си за бежанци от държави извън. Що се отнася до изпращането на самолети, мога само да повторя, че не са взети решения по този въпрос, каза правителственият говорител Пьотър Мюлер. А пристигането на украински пилоти в Полша, за да откарат самолетите, също може да създаде подобни проблеми. Полските пилоти, които са и натовски пилоти, не могат да летят с тях до Украйна, без да рискуват да намесят нато в конфликта.
 • 20/03/2022 в 10:47 Mavymocu
  MA
  9 сделок
  70 лайк
  Защо украйна СЕ нуждае ОТ военни самолети? Украински пилоти ще могат веднага да полетят с руските самолети Миг, но Полша не е склонна да се раздели със значително количество от самолетите си, без да е получила нови, с които да ги замени. Тема: Украйна 5 49160 Военновъздушните сили на Киев използват съветските изтребители МиГ-29 и Су, за да бранят своето небе и територия от започналото на 24 февруари военно нашествие на Русия. Какътговорът НА полша? Отношенията между Варшава и Москва са в ниска точка, откакто през 2015.